Vi välkomnar Polisöverintendent Jörgen Holmlund till SRI:s Advisory Board

För oss på SRI har alltid spetskompetens inom vårt skrå stått mycket högt på agendan. Som företag och leverantör vill vi vara en trygg och pålitlig kunskapspartner som alltid har örat mot marken och som bidrar med relevant kunskap och insikter till våra kunder. Vårt yttersta syfte är att – genom våra kunders förtroende i oss – bidra till ett tryggare Sverige.

Därför är vi oerhört stolta över att nu kunna välkomna Jörgen Holmlund, en av Sveriges mest erfarna säkerhetsexperter, till vårt Advisory Board för säkerhetsfrågor.

Jörgen Holmlund ansluter till SRI Advisory Board

Under sin 28-åriga karriär inom Polisen, senast som Polisöverintendent, har Jörgen haft ett särskilt fokus på underrättelse, säkerhet och informationsutbyte.

Utöver sin imponerande karriär inom Polisen har Jörgen även gedigen erfarenhet från säkerhetsarbete i olika former inom bland annat Försvarsmakten, både i Sverige och från internationella insatser, och var medlem i arbetsgruppen som tog fram FN:s handbok i militär underrättelsetjänst 2018.

”Jag har följt SRI sedan starten och sett hur de utvecklar genomtänkta produkter och tjänster med fokus på säkerhet och kundnytta – samtidigt som de aldrig vacklar när det gäller integritet och hantering av personuppgifter. SRI är ett starkt team med kloka personer som hamnat helt rätt i det de gör och de verkar tydligt för att, genom sina tjänster, skapa ett tryggare Sverige – något som självklart ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag ser därför fram emot att bidra med min erfarenhet och att vara en del av SRI:s utveckling under kommande år,” säger Jörgen Holmlund

”Jag har känt Jörgen under många år och vet vilken otrolig erfarenhet och kunskap han har. Jag och SRI är verkligen stolta över att nu officiellt få presentera en av Sveriges mest erfarna säkerhetsexperter och strateger som den första officiella medlemmen i vårt Advisory Board. Vi strävar alltid efter att höja vår egen kompetensnivå och genom Jörgen kommer vi att kunna få värdefull input och nya perspektiv – något som kommer att gagna våra kunder under lång tid,” säger Pierre Gudmundson, VD och grundare, SRI.

Välkommen Jörgen!

® Scandinavian Recruitment Intelligence 2022 | Skapad av Lightweb