SRI och Alva Labs i nytt samarbete – skapar säkerhet inom rekrytering i flera steg

Nu kan vi stolt presentera vårt nya samarbete med Alva Labs som syftar till att ge fler svenska arbetsgivare bättre förutsättningar för ökad säkerhet genom hela rekryteringsprocessen.

Alva Labs har under de senaste åren närmast revolutionerat marknaden för personlighetstestning med sina verktyg för psykometriska tester som kombinerats med AI, maskininlärning och användarvänliga digitala gränssnitt som kan integreras i befintliga rekryteringsverktyg.

”Vi har själva testat Alva Labs tjänster när vi behövt rekrytera fler analytiker till SRI. Då analytikern är en nyckelposition för oss är det vitalt att vi hittar klockrena personlighetsmatchningar. Där är Alva Labs verktyg oslagbart. I kombination med våra egna verktyg för bakgrundskontroller och digital referenstagning har både vi själva och våra gemensamma kunder snabbt kunnat samla in tillräckligt med underlag för att vara säker på att man både hittat de bästa kandidaterna för både jobbet och organisationen samtidigt som man kan känna sig trygg med kandidaternas bakgrund,” säger Johan Hasslert, Partner på SRI.

Läs hela pressreleasen här

SRI och Alva Labs

 

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb