Lediga jobb och karriärmöjligheter

Lediga jobb:

Samtalsledare

Researcher

Karriär på SRI

På SRI möts du av ett fantastiskt högkompetent team med stort fokus på professionalism och leveranskvalité. Vi har mycket högt i tak, kort väg till beslut, väldigt nära till skratt och en härlig kultur där det handlar väldigt lite om Jag och väldigt mycket om Vi. På riktigt. Här på vår karriärsida kan du utforska våra lediga jobb och få en känsla för hur det är att arbeta hos oss.

Intresset för oss som leverantör av bland annat bakgrundskontroller och som konsulter inom personalsäkerhet är stort och vi utvecklar ständigt oss själva, våra produkter och tjänster för att möta våra kunders önskemål och behov. Vi arbetar ohierarkiskt mot gemensamma mål och ser till att ha riktigt roligt på vägen.

Vårt kontor ligger på Kungsgatan i centrala Stockholm ett stenkast från bra kommunikationer.

Sedan starten 2016 har SRI haft en snabb och hälsosam tillväxttakt. De senaste åren har flera nya affärsområden växt fram och nya roller skapats.

Vi utbildar alla medarbetare löpande och om du vill specialisera dig inom något område så finns det stora möjligheter till att bygga din egen karriärtrappa som antingen exempelvis specialist inom personalsäkerhet, säkerhetsprövning, insiderprevention, analys, utredning, OSINT, omvärldsbevakning eller som ledare för något av våra växande team.

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb