CGI väljer SRI som samarbetspartner för bakgrundskontroller till slutkunder

Vi kan nu stolt presentera vår senaste samarbetspartner inom bakgrundskontroller och proaktivt säkerhetsarbete: CGI – en av världens största leverantörer inom IT-outsourcing och affärstjänster.

CGI levererar idag outsourcade tjänster för affärskritiska processer som exempelvis löner och personalhantering till många av Sveriges största och mest namnkunniga bolag. Många av dessa tjänster kan bolagen avropa direkt i CGI:s kundportal och kunderna har även uttryckt önskemål om att även kunna avropa bakgrundskontroller direkt via CGI.

SRI har därför fått förtroendet att bli CGI:s utvalda partner och leverantör av just bakgrundskontroller och kontroller kopplade till regulatoriska krav.

CGI väljer SRI som leverantör av bakgrundskontroller till slutkund

”Förtroendet att bli utvald som leverantör till CGI som har ett sådant otroligt renommé är något som vi på SRI är väldigt stolta över. Genom vårt samarbete kan vi tillsammans hjälpa ännu fler svenska arbetsgivare att skapa trygga arbetsplatser,” säger Pierre Gudmundson, grundare och VD, SRI.

Om valet av SRI som samarbetspartner säger Maria Svedin, Director Business Development, CGI:

”CGI är ett av världens största företag när det handlar om att skapa effektiva, säkra och innovativa lösningar som hjälper våra kunder. Då vi tex levererar digitala verktyg och tjänster inom närliggande områden lön och HR så känns det självklart att komplettera detta med ett digitalt verktyg för bakgrundskontroller.

Att vi valde SRI som samarbetspartner är på grund av deras gedigna erfarenhet och kompetens inom just detta område. Detta i kombination med ett högkrypterad, GPDR-säkert och användarvänligt verktyg och en effektiv process för beställning och hantering av bakgrundskontroller är något som vi är säkra på att våra kunder kommer att uppskatta och se stort värde i.”

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb