Nya digitala säkerhetsskyddsutbildningar rivstartar hösten på SRI

För oss på SRI är det alltid lika roligt varje år när höstterminen drar igång. Hösten bjuder alltid på många utvecklande projekt för våra kunder – och även i år har hösten dragit igång med en riktig rivstart.

Efterfrågan på våra digitala säkerhetsskyddsutbildningar är fortsatt stor och vi inleder hösten med ett par dagar i studion där vi uppdaterar vårt material för våra SRI Academy-utbildningar Grundläggande säkerhetsskydd, Samtalsledare och Uppföljande säkerhetsprövning.

I dessa digitala utbildningar guidar våra säkerhetsskyddsexperter Erica Eriksson och Pierre Gudmundson deltagaren igenom ett gediget kunskapsmaterial på ett pedagogiskt sätt i en modern lärmiljö.

Utbildningarna är utformade för att ge deltagaren holistisk kunskap i respektive ämnesområde och täcker in ett brett spektrum från rådande lagkrav till konkreta samtida exempel och handfast operativ kunskap som direkt kan appliceras i den egna verksamheten. I vår lärmiljö får deltagaren även möjlighet att testa sina nya kunskaper och genomföra slutprov innan utbildningen kan ses som avklarad och ett diplom utfärdas.

Till sist – en snabb påminnelse efter sommar och semester:
Kom ihåg att just krav på utbildning är reglerat i lag för verksamheter som berörs av säkerhetsskydd och verkar under säkerhetsskyddslagen. Hör gärna av er till Erica (erica@sri.se) eller Pierre (pierre@sri.se) om du vill veta mer om våra digitala säkerhetsskyddsutbildningar.

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb