Gratis digital referenstagning för samhällskritiska rekryteringar

Not all heroes wear capes – vi vill hjälpa de som hjälper! 

Som samhälle står vi inför en sällan skådad utmaning och vi behöver alla göra vad vi kan för att hjälpa de som drabbats direkt och indirekt av Covid-19 (Corona) – och för att hålla Sverige igång. 

Hos oss på SRI, som utvecklat tjänsten Referenstagning.se, har vi som yttersta syfte att bidra till ett säkrare Sverige – därför är det självklart för oss att bidra där vi kan och så mycket vi kan. 

Vi vet att det är många som just nu sliter hårt för att säkerställa att de har tillräcklig bemanning för samhällskritiska positioner – och vi både kan och vill hjälpa till. 

Gratis digital referenstagning i kampen mot Corona

Gratis digital referenstagning i kampen mot Corona

Vi vill därför erbjuda er som arbetar med att hitta hjältar till vård och omsorg, apotek och andra viktiga positioner som arbetar med att bekämpa coronaviruset att använda vår tjänst för digital referenstagning helt gratis fram till sommaren 2020 – med en förhoppning om att viruset är under mer kontroll och att samhället och dess funktioner hunnit ikapp vid det laget. 

Med hjälp av digital referenstagning kan ni som sliter hårt med att tillsätta dessa tjänster aktivera många referenstagningar på samma gång samtidigt som detta arbetssätt friar upp tid för andra viktiga moment i rekryteringsarbetet. Ni kan fokusera på kärnverksamheten! 

Vår förhoppning med detta initiativ är att vi kan bidra till att minska arbetsbördan och hjälpa er att spara mycket värdefull tid samtidigt som ni slipper kompromissa allt för mycket med säkerheten i dessa viktiga tillsättningar. 

Kontakta mig gärna om du tror att vi kan hjälpa er organisation. 

Bästa hälsningar, 

Peter Helin 
 
E-post: peter@referenstagning.se 
Tel: 076-319 54 09 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/phelin/ 

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb