SRI:s bakgrundskontroller integreras i rekryteringsverktyget Higher

NYHET! Nu presenterar vi ännu ett spännande samarbete! Våra bakgrundskontroller och vår tjänst för digital referenstagning integreras inom kort i rekryteringsverktyget Higher.

SRI i samarbete med Higher

Integrationen inkluderar både bakgrundskontroller och vår tjänst för digital referenstagning, Referenstagning.se, vilket innebär att Higher-användare kommer att kunna hantera båda dessa viktiga processer snabbt, enkelt och mobilvänligt direkt i sitt vanliga rekryteringsflöde.

”Det känns spännande och helt rätt i tiden för oss att nu även kunna erbjuda våra kunder smidig tillgång till dessa viktiga tjänster. Bakgrundskontroller är viktigare än någonsin idag och digital referenstagning ligger helt rätt i tiden just nu. Många HR-proffs och rekryterare är väldigt digitala och det finns ett stort intresse för att digitalisera traditionella, tidskrävande rekryteringsprocesser.

SRI är ledande på marknaden för tjänster inom personalsäkerhet och vi är imponerade av deras otröttliga fokus på både integritet och datasäkerhet så väl som deras fokus på att skapa smidiga digitala lösningar.

Därför känns valet av dem som vår samarbetspartner helt rätt och vi ser fram emot att kunna hjälpa svenska bolag att rekrytera ännu säkrare genom oss,” säger Stefan Lidén, VD på Nextu som utvecklar Higher.

Integrationen lanseras under hösten/vintern 2020.

Läs hela pressreleasen på DI.se

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb