Bakgrundskontroller och digital referenstagning integreras i rekryteringsverktyget Jobylon

Glada nyheter! Nu kan vi stolt berätta att både våra bakgrundskontroller och Referenstagning.se, vår tjänst för digital referenstagning, integreras i Jobylon, ett av Sveriges ledande rekryteringsverktyg, och ger därmed fler arbetsgivare tillgång till tjänster som skapar ökad trygghet i rekryteringsarbetet.

SRI:s bakgrundskontroller integreras i rekryteringsverktyget Jobylon
SRI:s bakgrundskontroller integreras i rekryteringsverktyget Jobylon

”Vi är verkligen glada över samarbetet med Jobylon och vi ser fram emot att skapa gemensamt värde för svenska arbetsgivare. Båda våra företag drivs av en nyfikenhet och ett enormt fokus på att utveckla lösningar som våra kunder älskar. Därför är känns vårt samarbete helt självklart. Genom samarbetet med Jobylon kan vi nu ge ännu fler arbetsgivare direktaccess till både bakgrundskontroller och digital referenstagning,” säger Johan Hasslert, Partner på SRI.

Samarbetet innebär att Jobylons användare inom kort kommer att kunna beställa bakgrundskontroller och ta referenser på kandidater direkt i rekryteringsverktyget. Verktygslådan för rekryterare och chefer blir därmed mer omfattande och fler viktiga processer kan hanteras i samma digitala gränssnitt, något som skapar stora effektvinster.

”Teamet på SRI har ett stort förtroende i både säkerhets- och rekryteringsbranschen och jag är övertygad om att vårt samarbete kommer att skapa stort värde för Jobylons kunder. Tjänster som skapar kundnytta och digitalisering av tunga HR-processer är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi ser fram emot att erbjuda SRI:s tjänster direkt i vår miljö, säger Aref Abedi,” VD på Jobylon.

Läs hela pressreleasen på Breakit.se

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb