Är det här ditt nya skrivbord? Vi söker vår nästa stjärna!

Till hösten vill vi gärna hitta dig som vill vara en del av vår resa, som vill skratta, träna och må bra, dela goda recept, kämpa i med- och motvind och som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi växer och söker ytterligare en Analytiker med fokus på bakgrundskontroller.

I rollen får du arbeta med våra populära bakgrundskontroller och även med förädling av vår metod för inhämtning och analys av data. Allt eftersom du kommer in i rollen så får du även möjlighet att arbeta i andra spännande säkerhetsrelaterade projekt där vi hjälper våra kunder att vara trygga arbetsgivare.  

Vi vill alltid komplettera vårt befintliga team med nya värdefulla kompetenser, egenskaper och infallsvinklar. Denna gång skulle vi tycka att det vore väldigt spännande om du med fördjupad kompetens inom beteendevetenskap, sociologi eller etnologi visade intresse! Det vore lite extra spännande om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med utredning och analys.

Om du uppskattar metod, noggrannhet, logik, att skratta och kan skifta mellan att vara en laserstråle och även ibland ha ett holistiskt perspektiv, ja då tror vi du kommer kunna trivas som fisken i vårt gäng!

För oss är det väldigt viktigt hur vi tillsammans alltid blir starkare och bättre i det vi kan, gör, utvecklar och levererar – varje gång vi växer och får förtroendet att vara arbetsgivare åt någon ny medarbetare. Därför kommer det vara väldigt viktigt att hitta dig som är trygg i dig själv, solidarisk, ödmjuk, prestigelös och som konstruktivt kan ge och ta emot feedback.

På SRI väntar en stimulerande, lärande, inkluderande och positiv arbetsmiljö med kompetenta nyfikna kollegor i trevliga kontorslokaler på Sveavägen i Stockholm. 

En mer detaljerad beskrivning av tjänsten som Analytiker hittar du här.

Vi sonderar intresset redan nu och strävar efter att ha vår nya kollega på plats någon gång efter sommaren men inte så sent som till vintern.

Låter det intressant?
Kontakta Pierre Gudmundson (förnamn@sri.se). Vi kontaktar och träffar den som är intresserad och som vi bedömer har en relevant profil och erfarenhet, löpande från 10/6 och framåt tills dess att vi är i mål.

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb