Träffa oss på Mötesplats Samhällssäkerhet

SRI på Mötesplats Samhällssäkerhet 2019

Nästa vecka är vi på plats i Kistamässan på Mötesplats Samhällssäkerhet 2019. Vi finns på plats för att inspirera och informera kring vårt arbete inom personalsäkerhet och säkerhetsskydd. Välkommen att besöka oss i monter H:06!

Så här säger vår VD och tillika säkerhetsexpert Pierre Gudmundson om vårt deltagande:

”Ända sedan SRI grundades 2016 har vi bidragit till en ökad säkerhet i samhället. Det kan man göra på olika sätt. Vår verksamhet bygger på diskretion, integritet och förtroende och därför ligger det i sakens natur att man inte påtalar offentligt alla delar man bidrar med eller har erfarenhet av.

Vi har också valt att fokusera på och lyfta andra delar av vår verksamhet tidigare. Detta året tänker vi lite annorlunda. Vi vill förtydliga vad vi kan erbjuda och bidra med inom det som kallas för samhällssäkerhet. Vi har ju trots allt ett affärsområde som heter Säkerhetsskydd. Detta kommer vara representerat på Kistamässan kommande vecka 19-20 november. Då genomförs Mötesplats Samhällssäkerhet 2019.Självklart är vi där då!

Under dessa två dagar kommer vi stå redo att möta befintliga kunder och partners för att fortsätta den dialog vi har sedan tidigare. Vi kommer även vara redo för de nya bekantskaper som känner sig nyfikna på att diskutera vilka vi är, vår erfarenhet, kompetens och vad vi kan avlasta eller stödja deras organisation med.  

Vi är noga med att påtala att vi inte är bäst på allt, det finns många andra leverantörer som kan en massa saker som vi inte kan. Vi har valt att fokusera vår säkerhetskompetens runt det som är relaterat till människan och organisationen, där ska vi vara bäst eller i absolut framkant. Så vill du diskutera hot, risk och sårbarhet, från detta perspektiv, oavsett om det är proaktivt eller reaktivt så finns vi där för dig!”

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb