Peter Helin ny Affärsområdeschef för Referenstagning.se

Nu kan vi stolt berätta att CareerBuilder-veteranen Peter Helin tillträder som Affärsområdeschef för Referenstagning.se vår nya tjänst för digital referenstagning.

Pressrelease på DI.se

Peter kommer att ansvara för att utveckla Referenstagning.se och hjälpa svenska arbetsgivare att effektivisera och digitalisera sina referenstagningsprocesser.

Peter tar med sig gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen efter många år på CareerBuilder där han ansvarat för bland annat marknadsföring, customer success och utbildning av tusentals arbetsgivare och kandidater både i Sverige och internationellt.

– Svenska arbetsgivare behöver hjälp med att rekrytera rätt och göra säkra urval vilket gör Scandinavian Recruitment Intelligence är till en viktig aktör på den svenska arbetsmarknaden. De har utvecklat en imponerande digital miljö med, troligtvis, branschens säkraste hantering av känsliga personuppgifter. Därför känns det otroligt spännande att få förtroendet att ansvara för Referenstagning.se och introducera ett nytt, tryggt alternativ för digital referenstagning på marknaden, säger Peter Helin.

Peter Helin - Referenstagning.se


® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb