SR Intelligence integrerar sitt digitala system för bakgrundskontroller i rekryteringsverktyget Happyr

Vi kan med glädje berätta att vi integrerar vårt digitala system för bakgrundskontroller i ytterligare ett rekryteringsverktyg. Detta skapar säkrare och tryggare rekryteringar i verktyget Happyr.

”Att kunna göra bakgrundskontroller och cyber vetting av kandidater på ett tryggt och GDPR-säkert sätt för alla parter är oerhört viktigt idag, och där är Scandinavian Recruitment Intelligence väldigt långt framme på marknaden. Vi ser fram emot att inom kort ge våra kunder tillgång till SR Intelligence:s långa expertis på området,” säger Peter Helin, Marknadschef på Happyr.

”Den objektivitet som finns i våra bakgrundskontroller passar perfekt med Happyr som är en molnbaserad jobbmatchningstjänst som på ett fördomsfritt genomför kvalificerad matchning av bland annat människors värdegrund, personlighet och kompetens,” säger Pierre Gudmundson, Grundare av S R Intelligence AB.

Läs hela pressreleasen på någon av länkarna nedan:

https://www.di.se/pressreleaser/2019/5/2/s-r-intelligence-ab-sakrare-och-tryggare-rekryteringar-genom-nytt-samarbete-mellan-happyr-och/

https://www.mynewsdesk.com/se/happyr-ab/pressreleases/saekrare-och-tryggare-rekryteringar-genom-nytt-samarbete-mellan-happyr-och-scandinavian-recruitment-intelligence-2867275

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb