SRI:s bakgrundskontroller och digital referenstagning integreras i Teamtailor

Teamtailor och SRI samarbetar kring bakgrundskontroller och digital referenstagning

Nu kan vi glatt meddela att våra bakgrundskontroller och vår tjänst för digital referenstagning är integrerade i rekryteringsverktyget Teamtailor samt även tillgängliga för aktivering via Teamtailors Marketplace!

Genom det nya samarbetet med Teamtailor kan vi nu ge ännu fler arbetsgivare tillgång till våra kraftfulla verktyg för att skapa trygghet i rekryteringsprocesser.

”Teamtailor är en av Sveriges just nu snabbast växande leverantörer av rekryteringsteknologi. Deras rekryteringsverktyg används av väldigt många inom HR och rekrytering och når samtidigt en betydande del av Sveriges jobbsökare. De erbjuder spännande, nytänkande lösningar som hjälper arbetsgivare att bli mer effektiva och rekrytera mer träffsäkert. Därför känns vårt samarbete och integrationen av våra tjänster för bakgrundskontroller och digital referenstagning som en ”perfect match” och ett starkt komplement för att hjälpa arbetsgivare att öka säkerheten i sina rekryteringsprocesser,” säger Johan Hasslert, Partner på SRI.

Läs hela pressreleasen på Breakit.se

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb