GRUNDKURS I SÄKERHETSSKYDD

Grundkurs säkerhetsskydd - SRI

OM UTBILDNINGEN:
Den nya säkerhetsskyddslagen innebär att ett ökat antal verksamheter idag bedriver säkerhetsskydd. Vad är då säkerhetsskydd och vad innebär det för verksamheten samt för den enskilda medarbetaren?

Den här utbildningen syftar till att svara på dessa frågor genom att ge en grundläggande förståelse för vad säkerhetsskydd är, varför säkerhetsskydd finns samt hur ett systematiskt säkerhetskyddsarbete skall genomföras för att ge effekt samt leva upp till de lagkrav som finns.

Utbildningen riktar sig till alla personer som är inplacerade i säkerhetsklass, oavsett nivå eller personer som i sin befattning i övrigt är i behov av att han kunskap och förståelse för säkerhetsskydd.

Deltagaren får under utbildningen en helhetsbild över det systematiska säkerhetskyddsarbetet och dess ingående delar:

 • Informationssäkerhet
 • Personalsäkerhet
 • Fysisk säkerhet

Deltagaren får även kunskap om de olika hotaktörerna och deras metoder såväl som en fördjupad förståelse för att hotet inte bara kommer utifrån externa aktörer utan även kan komma inifrån den egna verksamheten.

Genom exempel på historiska händelser där säkerhetsskyddet har brustit samt konkreta tips för att minska risken för att detta sker igen bidrar utbildningen till att ge deltagaren en bättre förståelse för sin egen roll och sitt eget ansvar i säkerhetskyddsarbetet.

UTBILDARE: Erica Eriksson och Pierre Gudmundson
LEVERANSMETOD: 
E-learning – Video, audio, text samt kunskapsprov
FÖRKUNSKAPER: Inga
LÄNGD: 
2 tim
PRIS: 3000 SEK exkl. moms per deltagare
ÖVRIGT:

 • Deltagaren diplomeras efter godkänt slutprov
 • Digital äkthetskontroll på diplom ingår

MER INFORMATION OCH BOKNING

För mer information, kontakta oss på SRI Academy via e-post: academy@sri.se eller via telefon: 08-30 30 73.

BOKNING
Bokning sker via formuläret nedan. Efter inskickad bokning tar vi kontakt med dig via e-post för att verifiera din beställning och dina uppgifter. Efter bekräftad beställning är bokningen bindande.

Observera:
SRI Academy:s utbildningar riktar sig uteslutande till organisationer och ej till privatpersoner. Ange därför din jobbmail i formuläret nedan. SRI förbehåller sig rätten att neka deltagande.


  Jag bekräftar härmed att jag önskar boka det angivna antalet deltagarplatser och är införstådd med att varje deltagarplats är personlig och ej kan eller får spridas vidare.

  Härmed godkänner jag SRI:s integritetspolicy (Se: https://sri.se/integritetspolicy/) och att SRI behandlar mina personuppgifter.

  ® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb