INTERVJULEDARE SÄKERHETSPRÖVNING

Kurs intervjuledare säkerhetsprövning - SRI

OM UTBILDNINGEN:
Den här utbildningen ger en grundläggande förståelse för vad säkerhetsprövning är, syftet med säkerhetsprövningen och framför allt – insikter, kunskap och användbara verktyg kring hur en säkerhetsprövning bör genomföras.

I utbildningen belyser vi ett brett spektrum av områden kopplade till säkerhetsprövning, risk och hot. Bland annat får deltagaren kunskap om insiderproblematik, samtalsteknik, indikatorer på risk samt andra praktiska tips inför intervjun, under och efter.

Utbildningen riktar sig till personer i verksamheter som själva kommer att axla rollen och ansvaret som intervjuledare vid säkerhetsprövningsintervjuer. Utbildningen riktar sig även till nyckelfunktioner i organisationen som är inblandade i beslutsprocessen, alternativt utfall, från säkerhetsprövningen.

UTBILDARE: Erica Eriksson och Pierre Gudmundson
LEVERANSMETOD: E-learning – Video, audio, text samt kunskapsprov
FÖRKUNSKAPER: Grundkurs i säkerhetsskydd
LÄNGD: 2 tim
PRIS: 6000 SEK exkl. moms per deltagare
ÖVRIGT:

  • Deltagaren diplomeras efter godkänt slutprov
  • Digital äkthetskontroll på diplom ingår

MER INFORMATION OCH BOKNING

För mer information, kontakta oss på SRI Academy via e-post: academy@sri.se eller via telefon: 08-30 30 73.

BOKNING
Bokning sker via formuläret nedan. Efter inskickad bokning tar vi kontakt med dig via e-post för att verifiera din beställning och dina uppgifter. Efter bekräftad beställning är bokningen bindande.

Observera:
SRI Academy:s utbildningar riktar sig uteslutande till organisationer och ej till privatpersoner. Ange därför din jobbmail i formuläret nedan. SRI förbehåller sig rätten att neka deltagande.


    Jag bekräftar härmed att jag önskar boka det angivna antalet deltagarplatser och är införstådd med att varje deltagarplats är personlig och ej kan eller får spridas vidare.

    Härmed godkänner jag SRI:s integritetspolicy (Se: https://sri.se/integritetspolicy/) och att SRI behandlar mina personuppgifter.

    ® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb