4C Strategies och SRI i nytt samarbete

Med yttersta målsättning om att bidra till ett säkrare Sverige i en så kallad VUCA-värld inleder vi nu ett strategiskt samarbete med säkerhetsexperterna på 4C Strategies.

4C Strategies och SRI i samarbete för ett säkrare Sverige i en VUCA-värld
Nils Kjellgren, 4C Strategies och Pierre Gudmundson, SRI

”På SRI har vi ett uttalat fokus om att vara bäst i branschen inom ett fåtal områden – alla med fokus på säkerhet kring människan. Samtidigt har våra kunder behov av hjälp med sitt säkerhetsarbete utöver de områden där vi besitter spetskompetens. För att kunna erbjuda våra kunder en välfylld verktygslåda behöver vi därför strategiska samarbetspartners,” säger Pierre Gudmundson, grundare och VD på SRI.

Genom det nya samarbetet kan vi tillsammans erbjuda organisationer med höga krav på säkerhet en ännu tydligare överblick över sina hot och sårbarheter, samt andra helhetslösningar på området.

Dessa helhetslösningar innefattar, förutom våra egna tjänster inom personalsäkerhet, 4C Strategies mjukvaru- och konsulttjänster inom säkerhetsskydd, riskhantering och informationssäkerhet.

”4C Strategies är en organisation som besitter oerhört mycket kunskap och som genom åren byggt upp en särställning på marknaden – något som har resulterat i en minst sagt imponerande kundportfölj. Många av dessa kunder bedriver extremt säkerhetskänsliga verksamheter, något som både vittnar om vad de kan bidra med hos våra kunder och i en större kontext – hur de bidrar till ett säkrare Sverige,” avslutar Pierre Gudmundson.

Läs hela pressreleasen på DI.se

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb