En analytiker blev två

För två månader sedan skrev vi så här på LinkedIn när vi skulle rekrytera en analytiker till vårt team som gör bakgrundskontroller:

”Är det här ditt nya skrivbord? Vi på SRI börjar nu leta efter vår nästa stjärna och medarbetare! Till hösten vill vi gärna hitta dig som vill vara en del av vår resa, som vill skratta, träna och må bra, dela goda recept, kämpa i med- och motvind och som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi söker dig som vill ansluta till vårt analytiker-team och arbeta med våra bakgrundskontroller.”

Responsen blev över all förväntan och vi fick kontakt med så många högkvalificerade kandidater som ville ansluta till vårt team. Stort tack till alla er som ansökte!

En analytiker blev två - SRI

Det har varit en minst sagt turbulent tid för svenska arbetsgivare på alla tänkbara sätt och många företag har fått dra i nödbromsen, inte minst när det gäller rekrytering. Därför är det lite extra roligt för oss att våra analytiker som hjälper våra kunder med bakgrundskontroller har haft fullt upp under hela sommaren.

En stabil orderingång, även i dessa osäkra tider, kombinerat med många nya kunder och positiva signaler kring rekryteringsläget från våra kunder bådar gott inför höstterminen.

Därför blir en analytiker-rekrytering nu två. Inom kort välkomnar vi två nya knivskarpa kollegor som ansluter till vårt analytikerteam och som kommer att komplettera SRI-teamet perfekt. Det innebär också att vi har mer än dubblerat personalstyrkan sedan förra sommaren.

Vill du jobba på SRI i framtiden?

Vi är alltid intresserade av att knyta kontakt med personer som kan komplettera vårt team, både kunskapsmässigt och personlighetsmässigt. Läs gärna mer om hur det är att jobba på SRI här och ta kontakt med oss för framtida karriärmöjligheter.

Tips: Följ oss på LinkedIn för att se när vi rekryterar nästa gång!

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb