Hej västkusten! SRI växer och öppnar kontor i centrala Göteborg

De senaste 18 månaderna har SRI sett en kraftig tillväxt och ökad efterfrågan på både våra konsulttjänster och digitala tjänster. Personalstyrkan har dubblerats och antalet genomförda bakgrundskontroller och säkerhetsprövningsintervjuer, två av våra kärntjänster, har tredubblats under samma period. Med den kraftiga expansionen blir nästa naturliga steg en fysisk expansion på västkusten. SRI:s nya kontor i centrala Göteborg öppnades i början av september och först på plats är kompetens inom säkerhetsskydd med fokus på personalsäkerhet och säkerhetsprövning.

SRI öppnar kontor i Göteborg

”Det känns fantastiskt roligt att nu även ha fysisk närvaro i Göteborg. Efterfrågan på våra tjänster, inte minst inom bakgrundskontroller och intervjuledning för säkerhetsprövning, är stor bland organisationer på västkusten. Att ha specialistkompetens på plats fysiskt kommer bland annat att underlätta genomförande av fysiska säkerhetsprövningsintervjuer hos våra kunder i regionen. Vi vet även att det är många organisationer i regionen som lyder under säkerhetsskyddslagen och vi ser en stor efterfrågan på konsultstöd och utbildning inom just säkerhetsskydd – inte minst eftersom det nu gått lång tid sedan säkerhetsskyddslagen trädde i kraft och många organisationer nu behöver ta tag i och genomföra uppföljande säkerhetsprövningar,” säger Pierre Gudmundson, SRI:s grundare och VD. 

Inte bara expansion i Göteborg – SRI växer både i Stockholm och digitalt 

Det är inte bara i Göteborg som SRI expanderar, utan även fysiskt i Stockholm såväl som digitalt. Inom kort ansluter fler medarbetare till vårt analytikerteam samtidigt som vi expanderar vår förmåga inom affärsutveckling och försäljning i Stockholm.  

Den kraftiga tillväxten innebär även att vi nu har växt ur vårt Stockholmskontor och att vi därmed även behöver hitta vårt nya hem på östkusten.  

På den digitala arenan fortsätter vi att produktutveckla och kommer inom kort att lansera tjänster och funktioner i vår portal som hjälper våra kunder att digitalisera och kvalitetssäkra ännu fler moment i sitt säkerhetsarbete.  

”På det hela taget står vi väl rustade inför kommande år. Vi kommer att fortsätta att växa och letar konstant efter lämpliga personer som kan komplettera vårt team och vår existerande kompetensbank. Du som läser detta och är intresserad av att ansluta till vårt team, kika gärna på våra utannonserade lediga jobb,” avslutar Pierre.  

 

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb