Tack för ett helt fantastiskt 2021!

Pierre Gudmundson - Säkerhetsskyddsexpert2021 har, likt 2020, varit ett annorlunda år av förklarliga anledningar. Läget i världen är som det är i och med pågående pandemi och ett omvärldsläge som ibland benämns som en ”VUCA-värld” – men allt är så klart inte negativt.

Det händer även väldigt mycket positivt inom vårt område. Vi på SRI har exempelvis under året upplevt ett ökat fokus på säkerhetsmedvetenhet och byggande av säkerhetskultur i svenska organisationer.

På SRI sammanfattar vi året som ”helt fantastiskt” av många anledningar som jag – och hela vårt numera ganska stora team – vill tacka våra kunder, kandidater och samarbetspartners för!

Ibland får vi nypa oss själva i armen när vi tänker på vilka bolag och samhällskritiska organisationer som idag anförtror sig till oss med sina, ofta allra känsligaste, utmaningar och projekt inom bland annat personalsäkerhet. Det är ett förtroende som vi varken tar lätt på eller någonsin kommer att ta för givet.

Jag fortsätter även att imponeras över det team och den kultur som vi har byggt upp under de senaste åren. När jag startade SRI för fem år sedan kunde jag knappt drömma om att vi som bolag skulle kunna attrahera ett sådant härligt, vetgirigt team som tillsammans bildar en bred flora av spetskompetens och som våra kunder får ta del av.

Jag blir stolt över våra medarbetares förmågor och kompetens och det värde som de levererar varje dag – värde som på riktigt gör skillnad för Sveriges trygghet och säkerhet.

Så än en gång: TACK till alla er kunder och så klart även till alla medarbetare och kandidater som vi kommer i kontakt med i våra säkerhetsprövningsintervjuer, bakgrundskontroller, referenstagningar, utbildningar och analysarbete. Även ert förtroende är något som vi förvaltar med silkesvantar.

Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till alla er som rekommenderar oss, det är oerhört uppskattat och betyder mycket för oss.

Nu är det snart dags att stänga boken för året och ladda batterierna under julhelgen – för vi vet att 2022 kommer att bli ett minst lika fartfyllt och utvecklande år.

Tack för förtroendet, God Jul och Gott Nytt År!

– Pierre

God Jul önskar SRI

® Scandinavian Recruitment Intelligence | Skapad av Lightweb